Sonkaízű hallal mutatkozott be a Bocuse d'Or magyar csapata
De szarvas is lesz a norvég viadalon.
De szarvas is lesz a norvég viadalon.
A fehér ruhások felügyelik a szigorú szabályok betartását.
Szél Tamás kecsegéje mellett Dalnoki Bence almás desszertje is elérhető a Standon.
Vendégünk Dalnoki Bence és Hamvas Zoltán – kis kitérővel Lyonból.
Dalnoki Bencéék előtt tiszteleg a világ.
Interjú Hamvas Zoltánnal, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökével.
Videóinterjú a magyar csapattal az eredményhirdetés után a Bocuse d'Or Europe 2022 európai döntőn.
A két magyar MC Vincent Fernoit francia sztár műsorvezetővel kiegészülve igazi három muskétás.
Első ránézésre ez egy büfének tűnik itt a Bocuse d'Or versenyen, de...
A verseny alapító atyjának fiát a Hungexpón kaptuk el egy beszélgetésre.
Átláthatóbb lett a versenytér, lelkes közönség előtt főznek a séfek.
A 17 ország küldöttségét igyekezett Magyarország elkápráztatni.
Kora délután kezdődött az őrület.
Harmath Csaba – a versenybizottság egyik vezetője – elmondja, miért fontos ez a felmérés.
Ilyenkor mindenkiben ott van már a gyomorideg.
Budapesten terítéken a burgonya, a túró és a tejföl mint kötelező alapanyag.
17 nemzet, 34 tányér, de csak tíz hely a lyoni döntőben. Elindult a Bocuse d’Or!
Így szerepeltek eddig a magyarok a legnívósabb szakácsversenyen.
Megmutatjuk, milyen környezetben zajlanak majd a versenyek.
Próbafőzésen járt az Index, vagyis most kiderül, hogy a séfek is komoly edzést tartanak a versenyek előtt.
A világ egyik legrangosabb szakácsversenyét március 23. és 24. között rendezik.
Pethő Balázs megmutatta új éttermét, és az elbukott gasztroforradalom okairól is beszélt.
Dalnoki Bence hal- és hústálai nem csak a szemet nyűgözik le.
Az Indexet Bakcsy Árpi szakíró képviselte a zsűriben a Bocuse d'Or magyar döntőjén.
Megtartották a Bocuse d’Or magyar döntőjét a Hungexpón. Az Index a helyszínen követte az eseményeket, s több beszámolót hozott a rangos séfversenyről.
A Michelin-csillagos gasztroszakember visszalépett a Bocuse d’Or hazai döntőjétől.
Lyon gasztronómiai gyökerei teljesen mások, mint Budapesté
A Bocuse d’Or magyar csapatból Veres István séf, Széll Tamás coach és Hamvas Zoltán elnök csak az Indexnek szólalt meg. Videóinterjú.
Harmath Csaba hazatért Lyonba, és elmeséli, miért ebben a francia városban rendezik a Bocuse d’Or döntőjét.
"Huszonegy évesen külön sportpszichológus készített fel, hogy ne izguljam túl magam." - mondja Pohner Ádám korábbi versenyző.
Harmath Csaba gasztronómiai szakértő bemutatja a csapatot, mesél a verseny menetéről, és megkóstolja a most még szupertitkos fogásokat.
Ismét Budapestre érkezik a világ legrangosabb szakácsversenyének európai döntője.
A magyar Bocuse d’Or csapat is ezzel főz.
Egy makacs székely, Veres István a magyarok büszke szakácsa a Bocuse d'Or versenyen.
Pohner Ádám többek között borjúmirigyet készített csicsókával és tárkonnyal, csicsókakrémmel, de alkotott tormás almasalátát is uborkával, zöldspárgával. A marokkóiak segítsége nélkül nem jött volna össze a dolog.
Nyolcadik lett Pohner Ádám a Bocuse d'Or európai válogatóján Torinóban, ami azt jelenti, hogy továbbjutott a lyoni világbajnokságra.
A meglepetés a spagetti volt, a magyar ízeket a libamáj képviselte.
Egy 25 éves szakács, Pohner Ádám képviseli idén Magyarországot a Bocuse d'Or versenyen. A Kistücsök séfje napi nyolc órát gyakorol, és megmutatta, miből fog főzni a versenyen.
A magyarokat képviselő Pohner Ádám a verseny első napján süthet-főzhet.
Pohner Ádám képviselheti Magyarországot az európai válogatón Széll Tamás után. Pohner győzelme a vidéki gasztronómia nagy sikere is.
A Bocuse d'Or magyar selejtezőjén kötelező alapanyag lesz a borjúszűz, a csülök, a fürjtojás, és a velő.
Hat magyar szakács jutott be a magyar döntőbe, ami februárban lesz majd.
A Stand 25 egy kifejezetten magyar alapanyagokra épülő, ebédelős hely. Kóstoltunk mangalicát. pisztrángot, és megkérdeztük azt is, mennyire volt csalódott a Bocuse d'Or után.
A lyoni szakácsversenyen a magyar csapaté volt a legjobb hústál, és a plakátjuk is közönségdíjas lett, és negyedikek lettek. A versenyt az USA nyerte.
Több száz magyar szurkolt Széll Tamásnak a Bocuse d'Or első versenynapján, aki a sikeres főzés után elment bulizni.
Milyen lesz a Magyar téli erdő sikere Lyonban? A Bocuse d'Or döntőjének első napja alapján bizakodhatunk, a buzgó bólogatásuk alapján a magyar versenyző még dobogóra is kerülhet a szerdai eredményhirdetésen.
Az első versenynap utolsó versenyzőjeként kezdett Széll Tamás a Bocuse d'Or világdöntőjén. A menü meggyőző, rengeteg a magyar szurkoló.
Megválaszoljuk az összes kellemetlen kérdést. Kinek jó az, ha Széll Tamás nyer? Jobb lesz-e tőle a főzelék a menzán?
Széll Tamás felkészült és legalább egy különdíjat szeretne elhozni. Idén először a verseny házigazdája is magyar lesz.
Hat hét van hátra a Bocuse d'Or dőntőjéig, addig Széll Tamás minden nap, megállás nélkül kóstol és főz. Mesélt nekünk a felkészülésről, és arról, kik lesznek a versenyen a nagy riválisok.
Eljött a Michelin-csillagos Onyxból, és két saját étterem nyitását is tervezi Széll Tamás. Nyáron végigutazta Dánia és Norvégia legjobb éttermeit, és most elsősorban a Bocuse d'Or januári döntőjére készül. Úgy érzi, túlságosan ismert lett, és nem főz mindig magának, sőt sokszor egy pereccel is boldog.
Széll Tamás hajnalig bulizott, most a mosogatás jön, aztán kielemzik a hétvégét.
Szeretettel köszöntjük a szakácsversenyt.
Ő képviseli majd Magyarországot a májusi európai döntőn, ami szintén Budapesten lesz.
A húsok sikeréről szólt minden a magyar gasztronómiában, kaptunk Michelin-csillagot, és megvan az ország legnagyobb rántott szelete is.
Legyőztük Londont és Bécset is, jövőre nálunk rendezik a Bocuse d'Or szakácsverseny döntöjét. Elkezdődött a felkészülés.