A titokzatos Clarisse nyomában
Utánajártunk, kicsoda a bárónő, és hogyan igazolta le csapatába séfnek a korábban két Michelin-csillagot szerző Mészáros Ádámot. Videóriport.
Utánajártunk, kicsoda a bárónő, és hogyan igazolta le csapatába séfnek a korábban két Michelin-csillagot szerző Mészáros Ádámot. Videóriport.
A vacsoraasztalnál a nyuszit fogyasztják: Csákányi Eszter, Mérő Vera, Wahorn András és Lakatos Márk.
San Marzano paradicsom a Vezúv vulkanikus lejtőiről és fior di latte mozzarella Nápolyból. Így néz ki a legjobb hazai pizza.
A Jammertal dűlőből indult az egész történet 1981-ben Bock József első, önálló szüretével.
Az volt a cél, hogy megmutassuk: ezt a versenyt meg lehet nyerni egy egyszerű bajai halászlével – mondja a bajnok.
Dalnoki Bence hal- és hústálai nem csak a szemet nyűgözik le.
Megtartották a Bocuse d’Or magyar döntőjét a Hungexpón. Az Index a helyszínen követte az eseményeket, s több beszámolót hozott a rangos séfversenyről.
Szeptemberben volt az Etyeki Kúria 25. születésnapja. Meghívtak minket, hogy bemutassák az új terméküket: egy Méthode Traditionnelle pezsgőt.
Szurkoljon velünk a magyar csapatnak! Élő közvetítés.
A Bocuse d’Or magyar csapatból Veres István séf, Széll Tamás coach és Hamvas Zoltán elnök csak az Indexnek szólalt meg. Videóinterjú.
Harmath Csaba gasztronómiai szakértő bemutatja a csapatot, mesél a verseny menetéről, és megkóstolja a most még szupertitkos fogásokat.
Niszkács Anna ügyvezető kizárólag az Indexnek szólalt meg a témában, és mondta el érzéseit.
Budapest felett az ég változatlan: hét csillag van, csak épp' más leosztásban.
Az teszi ezt a szakmát elképesztően nehézzé, hogy nem tanítható, itt minden az érzékekről szól – mondja Szabadfi Szabolcs.
Golfkocsiba huppantunk, és egy igazi bennfentes kört mentünk a Lupa-tó körül. A 3. részben bemutatjuk a tó vendéglátó és sportlétesítményeit.
A bor minősége 80 százalékban kint a szőlőben eldől – mondja a Juliet Victor Winery tulajdonosa.
Bemutatjuk a régió legmenőbb wakeboardpályáját, és a Lupa-tó földnyelvet, ahol tengerparti naplementében, beach clubok teraszán koktélt szürcsölhet.
Kiugrottuk szombaton a legújabb budai termelői piacra körbenézni, mi a kínálat. Nézze meg videobeszámolónkat!
Nézze meg hazánk legmenőbb séfjeit rögtön a díjátadó után!
Jókedvű, sokszínű és békés sokaságot láttunk Budapest utcáin. Megszólalnak a közösség tagjai, az eseményen részt vevő szimpatizánsok és politikusok.
A Pride előestéjén Lakatos Márk divatfotózásán jártunk, ahol Gryllus Dorka és Péterfy Bori öltötte magára a nagy sikerű #adultcontent-pólókat.
A TEDx Love is Love konferenciáján arról beszélgettünk, miként lehet legyőzni az ismeretlentől való félelmet és az előítéletet. Videó-összefoglaló.
Az Év Étterme a Stand, míg Az Év Vidéki Étterme a Platán Gourmet lett. A legjobb 12 közül már 3 étterem vidéken található.
A Lupa-tó olyan kincseket rejt, amelyeket kevesen ismernek. Gerendai Károlyt kértük, vigyen el minket egy körre.
Igazi fesztiválhangulatban birkóztak meg a kánikulával és a Balaton hullámaival.
A Decanter World Wine Award magyar díjazottjait kérdeztük a siker titkáról.
Egy borunk Best in Show-, négy borunk Platinum-díjat kapott.
Utánajártunk, mi kell ahhoz, hogy a top 100-as listára egy palack felkerülhessen.
Minden, amit az idei balatoni fesztiválokról, koncertekről tudni kell. Interjú.
Ha valaki öltözködésében egyszerre bubi és dáma, az egészen zavarba ejtő.
Rövid távon a legfontosabb, hogy a teljes átoltottság meglegyen, és megszabaduljunk ettől a járványtól.
Ha lemaradt róla, most pótolhatja: csodálatos koncert a Zeneakadémia Nagyterméből.
Ők Magyarország példaképei idén. A civil kezdeményezés kategóriák nélkül tereli egy tető alá az elismerésre méltó produkciókat.
Hlatky-Schlichter Hubert párbeszédet sürget az állam és a gasztronómia szereplői között.
Olvasóink élőben követhették az eseményt a Zeneakadémia Nagyterméből.
Az elnökjelöltek a kampányfinisben sem kímélték egymást a Twitteren.