Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Állítja, soha többé nem foglal szállást ezen a platformon.

  Megdöbbentő történetet mesél el az ATV #Bochkor című műsorának vendégeként Görög Zita. A modell azt hozta szóba a vasárnap este képernyőre kerülő adásban, hogy amikor három gyermekével Londonba utazott, egy olyan apartmant fogott ki az Airbnb-n, amely be volt kamerázva.

  A háromgyermekes édesanya csak távozáskor jött rá a turpisságra. Mint mesélte, a szállásadó készpénzben kért foglalót arra az esetre, ha az apartmanban kárt tennének.

  Nagyon fura volt, hiszen ez előtte nem volt jelezve sehol a foglalási oldalon, de ott álltam a három gyerekkel, csomagokkal és úgy voltam vele, hogy jó, akkor odaadom készpénzben, de lehet hogy el fogom bukni. Kérdeztem van erre egy szerződése, ami bizonyítja, hogy ő átvette ezt az összeget, de kicsit felháborodva közölte a hölgy, ha van nálam toll és papír, akkor írjam meg. Mindezt a ház előtt állva.

  – mondta a Naphire.hu-nak az édesanya, aki Bochkoréknak a felismerésről is részletesen mesélt.

  Kapucsengőn felszólt a tulaj, hogy akkor menjünk le a cuccokkal és odaadja a foglalót. Én csodálkoztam. Lementünk a gyerekekkel, oda adja a foglalót és akkor kérdeztem: jó, de honnan tudod, hogy nem történt semmi?

  – emlékezett vissza Görög. A műsor többi vendégének, Szandinak, Csonka Andrásnak és Németh Kristófnak rögtön leesett, miről beszél. 

  „Kamera volt! Ah!” – lepődött meg Németh Kristóf, mire Görög Zita leszögezte: ekkor fogadta meg,  soha többé nem keres szállást az Airbnb platformján.

 • Volt némi baja kollégáival.

  AMadame Webcímű film vegyes, de inkább bíráló fogadtatásban részesült a megjelenését követően. Ennek kapcsán nyilatkozott a Madame Webet vagy polgári nevén Cassie Webbet alakító Dakota Johnson, aki enyhe utalást tett arra, hogy fiatalabb kolléganői, pontosabban a 26 éves Sydney Sweeney, 25 éves Celeste O'Connor és a 22 éves Isabela Merced eléggé az idegeire mentek a forgatáson.

  A 34 éves színésznő úgy véli, nagyon idegesítő együtt dolgozni a Z generációval. 

  Szeretem őket, de nagyon idegesítenek. Állandóan öregnek érzem magam mellettünk. (...) Nem hiszem, hogy közéjük tartoznék... idősebb vagyok náluk, és ők tesznek arról, hogy ezzel tisztában legyek

  – magyarázta A szürke ötven árnyalata sztárja, akivel Jodie Foster is egyetért.

  (via Indy100)

 • Torinóban pihennek jelenleg.

  Nagy Ervint kenyérre kenik ikergyermekei, Elza és Franciska. Ez jól látható azon a fotón, amelyet a Jászai Mari-díjas színész tett közzé az Instagram-oldalán a minap.

  A Király című sorozat szereplője a felvételen közvetlenül ébredés után látható 2022. októberében született kislányaival, akiket le sem tagadhatna göndör fürtös hajuk miatt.

  Torinói reggelek

  – írta a színész a felvételhez.

  Nagy Ervin viszonylag ritkán enged betekintést családja életébe, a legfontosabb történésekről azonban igyekszik beszámolni a közösségi oldalán. 

 • Ezt nem láttuk jönni.

  Benny Blanco nem mindennapi dolgot vállalt be azért, hogy megerősítse: nagyon is komolyan gondolja Selena Gomezzel. A zenei producer a minap pedikűrösnél járt, ahol nem csak egy egyszerű kezelést kért: annak érdekében, hogy szerelme, az egykori Disney-sztár kedvére tegyen, uborkapedikűrt csináltatott magának. Pontosabban az énekes-színésznő kedvenc savanyúsága, a csemegeuborka ihlette a mintát, amelyet felfestettek neki.

  Blanco arra is figyelt, hogy Gomez kedvenc savanyúságmárkájának logója is felkerüljön az egyik körmére. A meglehetősen extrém és meghökkentő mintha megosztotta az internetezőket: míg egyesek úgy vélték, ennél romantikusabb dolgot nehezen lehetne kitalálni, mások elborzadtak a producer ötletétől. Nem Blanco azonban az egyetlen, aki ilyen látványos mintát kért: van, aki teáskészletet csináltat a körmeire.

  Blanco Valentin-nap alkalmából is csemegeuborkával lepte meg kedvesét, baja csupán azzal volt, hogy ezt a finomságot csak Texasból tudta megrendelni. Az uborkakarikákat végül rántva szolgálta fel az énekesnőnek.

  (via People)

Rovatok