Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy az Indexen is megírtuk, hamarosan újra képernyőre kerül a kedvelt kvízműsor, a Legyen Ön is Milliomos a TV2-n. A kvízmester székében ezúttal a csatornához több év után visszatérő Palik László foglal majd helyet, valamint az is kiderült, hogy 50 millió forint lesz a főnyeremény.

  Mivel az  ikonikus vetélkedők reneszánszukat élik, így nem csoda, hogy a TV2 is visszanyúl a világhírű kvízműsorhoz, amely több mint 130 országban futott sikerrel. Az 1998-ban az Egyesült Királyságból indult formátumot a világ szinte minden táján rajongták az emberek: többek között Indiában, Vietnámban, Nigériában, a Dél-Afrikai Köztársaságban, az Amerikai Egyesült Államokban, Malajziában, Venezuelában és a Fülöp-szigeteken, de természetesen Európa országait is meghódította.

  A csatorna közleményében azt írja, hogy a korábbiakhoz hasonlóan most is lesznek adások civil játékosokkal, ám ezúttal celebpárok, illetve ismert emberek és párjaik is bemutatkoznak az általános műveltségen alapuló vetélkedőben. Ezúttal a szabályokban is lesz változás, kiegészül a 3 segítségnyújtási lehetőség: a telefonálás, a felezés, valamint amikor a stúdióban szurkoló nézők szavazataira támaszkodik a versenyző.

  A 2024-es verzióban lesz egy negyedik lehetőség is: mégpedig a műsorvezető személye, akitől segítséget kérhet a válaszadásban a játékos.

  Palik László a következőt nyilatkozta a kvízműsor 2024/2025-ös televíziós szezonban történő visszatérése kapcsán:

  „Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója keresett meg a Legyen Ön is milliomos! műsor kapcsán, és bevallom őszintén, hogy lényegében gondolkodás nélkül mondtam igent, mert mindig is imádtam ezt a formátumot nézőként, plusz nagyon jó érzés, hogy olyan általam tisztelt szaktársaim nyomdokaiba léphetek, akik meghatározó szereplői az elmúlt évtizedek magyar televíziózásának. Sajnos Vágó István, akinek a nevéhez leginkább köthető a Legyen Ön is milliomos! már nincs közöttünk. Bízom benne, hogy kollégáimmal ismét sikerre tudjuk vinni ezt az ikonikus formátumot” – jelentette ki Palik.

 • Tartott attól, hogy kétgyermekes édesanyaként nehéz dolga lesz.

  Szerdán derült ki, hogy kik lesznek aSztárboxidei évadának női versenyzői . Többek között Tóth-Hódi Pamela is vállalta a felkérést, aki nem tagadja, kicsit tartott attól, hogy kétgyermekes édesanyaként nehezebb dolga lesz, az edzés ráadásul nem képezte mindig mindennapjai szerves részét. Mint kiderült, a híresség végül annyira eltökélt lett, hogy még nyaralás alatt is futni ment. 

  Az influenszer az elmúlt hónapok történéseiről így mesélt a közösségi oldalán: 

  „Tudtam, hogy 2 gyermekes anyukaként nekem edzés után következik az újabb és újabb edzés itthon. Mindig mindenben ők az elsők, és rettegtem attól, hogy 100%-ban kizökkenek a megszokott életemből. Főleg, ha sportról van szó... Soha nem volt fixen az életem része, éppen ezért ez most egy óriási kihívás számomra. Bence nagy igazságot mondott, amikor mindenemet fájlaltam: »Szercsó 35 évesen felkeltél a kanapéról és elmentél egy profi edzésre!« És milyen igaza volt, végülis csak 3 hónap kellett ahhoz hogy ne érezzek már izomlázat” – mesélte követőinek Hódi Pamela, akinek a jobb térde és a bal válla, valamint a háta és a bal kezének ujjai is fájni kezdtek, ezért orvoshoz fordult.

  Az elmúlt közel 4 hónap, heti 5 edzés egy olyan biztos ponttá vált az életemben. amin még magam is meglepődök. Annyira erős lett bennem az érzés az iránt, hogy nyertes legyek, hogy képes vagyok nyaralás alatt futni, képes vagyok hétvégén is edzeni képes vagyok a kitűzött célomat előtérbe helyezni. Mert ez most rólam szól.

  Minden napom a családom körül forog, legyen nekik főtt étel, legyen itthon tisztaság, minőségi időt töltsek velük, és közben az influenszer munkáimat is időre elvégezzem, de a Sztárbox felnyitotta a szemem, hogy igenis lehetek én is első pár hónapig. Tényleg azt kell mondjam, óriási mázli hogy Bence, a nagyszülők és a bölcsi segítségével megtudom oldani Via felügyeletét,

  Natkó pedig elkezdte a boxot így ő jön velem

  – árulta el az édesanya, hozzátéve, baromi nagy feladat a makacssága leküzdése a felkészülés alatt. Túl van már a ringből zokogva kimászáson, az edzés utáni pityergésen és a könnybe lábadt szemmel való edzésen is, de úgy véli, sokat fejlődött.

  „A kezdetekhez képest óriási a fejlődésem, ami iszonyatosan motivál, de fejben és állóképességben még mindig erősítenem kell. Simán lehet, örök elégedetlen leszek magammal szemben” – árulta elkövetőinek az influenszer, aki lapozható bejegyzésben, amely ide kattintva érhető el, több képpel is dokumentálta eddigi felkészülését. 

 • Aligha lehetne már boldogabb a rapper.

  G.w.M és felesége, Kulcsár Edina családja hamarosan nyolcfősre duzzad, mivel az influenszer második közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Az egykori szépségkirálynőhöz hasonlóan a rappernek is előző kapcsolatából két gyereke született, Melanie és Márk. Utóbbi kisfiú a napokban ünnepelte negyedik születésnapját, amely jeles napról az édesapja Instagramján a következőket írta:

  4 éves lettél, gyönyörű hercegem! Imádlak nagyon, és hatalmas boldogság vagy az életemben! Hálás vagyok Istennek, hogy az én babám vagy, nem lehet szavakba önteni, hogy mennyire szeretlek! Furcsa, hogy ugyanaz vagy, mint én, de nagyon jó érzés ez is!! Nagyon büszke vagyok rád, Fiam! Isten éltessen drága szerelmetes fiam!! 

  – olvasható G.w.M posztjában, aki egyébként a nemrég megjegyezte feleségénének, hogy nagyon örülne annak, ha a kedvéért szőkére váltana.

 • A színésznő elárulta, mit gondol az anyaságról.

  Törőcsik Franciska nem szívesen teregeti ki a magánéletét, mert úgy véli, ezt nem tudja „jóízűen megosztani”, annyit azonban megfogalmazott a Palikék Világa by Manna adásában, hogyan áll a családalapítás kérdéséhez. A 34 éves színésznő számára a család maga nagyon fontos, ám a gyermekvállalást némileg önző dolognak is tartja, jóllehet örülne annak, ha egyszer anyai örömök elé nézhetne.

  „Azt gondolom, hogy én, ha ez megadatik nekem, akkor nagyon jó anya leszek, mert – nehogy ez legyen a főcím – a cicáimmal is nagyon jól bánok, és nagyon büszke vagyok rá. Nyilván ez csak az elő-elő-előszobája egy gyereknek. De azt gondolom, hogy egy nagyon nagy dolog, ha valakinek megadatik, hogy lehet egy gyereke.

  És nyilván egy rohadt nehéz meló, és tele van kihívásokkal. Nyilván azt is elfogadom, ha, mondjuk, nem úgy alakul, de ha ez megadatik, akkor azt hiszem, nagyon fogom értékelni. Ez az önismeretnek egy újabb állomása. Bizonyos szempontból önző dolog gyereket vállalni, ha belegondolunk

  – fejtette ki a Három igazság podcast sorozatának legújabb részében a színésznő, mire Dombóvári Vanda megjegyezte: lehet, hogy önző döntés, de a szülőség utána a legnagyobb önzetlenséget követeli meg. Ebben egyetértettek.

  „Nyilván mindenki így vág neki, és van akinek összejön, van akinek nem. Az is benne van a pakliban, hogy ez egy nagy-nagy felelősség, aminek minden lehetséges kimenetelét vizsgálni kell, amikor az ember meghoz egy ilyen döntést. Pont azért, mert azt gondolom, hogy ez egy nagy felelősség, ezért akkor, amikor eljön az a pillanat, akkor tudatosan kell azt mondani, hogy ezt vállalom” – idézte Törőcsik szavait a story.hu.

Rovatok