Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gyerekkorában nem is hitte volna, hogy egyszer beteljesül az álma.

  Szandi a napokban egy elragadó videót osztott meg, amely élete első fellépéséről készült, amikor még csak 9 éves volt. Mostani Instagram-posztja szintén nosztalgikus hangvételűre sikerült: az énekesnőről egy pillanatkép készült, ahogy másodmagával a magasa emelkedik, mintha csak egy profi légtáncost láthatnánk.

  „Régóta dédelgetett álmom vált valóra! Soha nem gondoltam volna gyerekként, amikor a Fővárosi Nagycirkuszba mentem a szüleimmel és ámulattal néztem az artistákat, hogy egyszer én is ott leszek a magasban! A napokban csodálatos videóklipet forgattunk itt, ebben a fantasztikus és látványos manézsban, ebből láthattok egy villanást. Már alig várom, hogy láthassátok a végeredményt!” – írja posztjában az énekesnő.

 • Egy 28 éves amerikai férfi drámai fogyásán ámul az internet népe. Isaiah Caldwell a New York Post riportjában mesélte el, hogy két év leforgása alatt mintegy 95 kilót sikerült leadnia, az étrend azonban, amelyet választott, nem volt veszélytelen.

  A műszaki értékesítőként dolgozó Caldwell, aki alatt egykor 196 kilót is mutatott a mérleg, azért döntött úgy, hogy életmódot vált, mert orvosai nagyon megijesztették: azt mondták neki, hogy túlsúlya miatt kevés az esélye arra, hogy édesapa lehessen, feleségével azonban nagyon vágytak egy gyermekre. A férfi emiatt reformálta meg drasztikusan az étkezési szokásait: áttért a húsevő étrendre, avagy a carnivore diétára. Ez annyit jelent, hogy kedvenc ételeiről lemondva, a húson, tojáson és egyéb állati eredetű termékeken kívül mást nem is evett.

  A babaprojekt a megszállottságunkká vált. Nagyon izgatottan vágtunk bele, de egy évig hiába próbálkoztunk, mire gyanakodni kezdtünk arra, hogy termékenységi problémáink lehetnek. Úgy voltam vele, hogy bármit megtennék a világon annak érdekében, hogy végre apa lehessek. Az emberek azt gondolják, valami varázslat kellett ahhoz, hogy lefogyjak pedig csak leálltam a mértéktelen evéssel. Sok mindenről le kellett mondanom, ezt a fajta életmódot nem is ajánlanám mindenkinek

  – magyarázta Caldwell, aki állítása szerint már az első hónapban leadott 9 kilót. Tíz hónap alatt 45 kilótól szabadult meg, ekkor vezette be étrendjébe fokozatosan a gyümölcsöket és a tejtermékeket, s ekkor fogott bele a súlyzós edzésekbe is.

Rovatok