Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gyerekkori szobájában született jó néhány daluk.

  A ValMar duó, azaz Valkusz Milán és Marics Peti sokáig nem csak a fesztivál színpadokon osztoztak, de egy közös albérleten is, nemrég viszont elérkezettnek látták az időt arra, hogy szétköltözzenek. Mint korábban elmondták, a bérleményük inkább egy „afterlaknak” volt tekinthető, de folyamatosan félretettek, hogy egyszer mindketten saját házat vehessenek.

  Valkusz máris saját otthon kialakításába kezdett, ám amíg a munkálatok tartanak, hazaköltözött, és a gyerekkori szobájában lakik, írja a Blikk.

  Nagyjából tizenhat éves koromtól laktam abban a szobában, amelyikbe most visszaköltöztem. Van egy kis déja vu érzésem, itt született jó néhány dalunk, amiből sláger lett. Így az egésznek van egy sajátos hangulata, hogy a mostani fejemmel ott lakom

  – árulta el a Sláger FM-en az énekes, aki már nagyon várja, hogy a munkálatok befejeztével birtokba vehesse az első saját otthonát.

  „Amennyire az időm engedi, igyekszem kivenni a részemet a munkálatokból, de főleg a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Egyrészt nekik megvan a rutinjuk, másrészt anyukám nem egy ház- és kertfelújítást vezényelt már le, neki nagyon megy ez. Ráadásul előfordult, hogy amikor valahova én telefonáltam árajánlat miatt, és meghallották a nevem, jobban fogott a ceruza. Úgyhogy ezért is jobb, ha a szüleim intézik a legtöbb dolgot. Persze, amiben tudok, igyekszem segíteni” – tette hozzá az előadó, aki előre tart a költözéstől.

 • Sokan a hasonmásának tartják az új szépségkirálynőt.

  Hétvégén Katzenbach Andreát választották meg a Miss World Hungary szépségverseny idei győztesének. A 23 éves, kiskőrösi közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn. A közösségi médiában több hozzászóló is megjegyezte, hogy a nyertes lány rendkívül hasonlít Kulcsár Edinára, akinek a fejére 2014-ben került korona. Most a Bors felkereste az érintetettet, hogy mit gondol az aktuális győztesről. 

  Bár olvastam én is a kommenteket és a zsűritársaim is sokszor hivatkoztak Andreára – tudod, aki hasonlít rád –, de én nem látok akkora párhuzamot kettőnk között. Talán az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok szőke lány volt a győztes. Viszont ő egy másik karakter a barna bőrével és a barna hajával

  – mondta az egykori szépségkirálynő, aki leszögezte, a nemzetközi versenyen nehéz megjósolni, hogy fog teljesíteni Katzenbach, ugyanis a világ legszebbjeivel fog majd megmérettetni.

  Sok múlik a belső értékeken, milyen a személyisége, hogyan tudja a belső értékeit prezentálni. De úgy vélem minden megtörténhet a világversenyen, attól függően mennyi időt fordít a felkészülésre Andi. De nagyon drukkolok neki és ha szeretné szívesen adok tanácsot, szívügyemnek tekintem, hogy minél jobb helyezést érjen el. Én lennék a legboldogabb, ha akár a top tízben, ötben vagy háromban lenne...

 • Egy brit anyuka esetét kapta fel az internet, aki öt évvel ezelőtt végeztetett el magán kozmetikai kezelést, de mostanra a közösségi médiában kürtöli világgá, mennyire megbánta.

  A 28 éves Lorna Holmes ugyanis olyan hírességeket bálványozva nőtt fel, mint a realityk világából ismert Kardashian-nővérek, és ő is jól látta, ahogy az évek során a trendek szerint változik a külsejük. Így fiatalon, 23 évesen úgy döntött, hogy ő maga is dús ajkakat csináltat magának, és két év alatt számos injekciós kezelésen esett át.

  Mint mondta, akkoriban nem sajnálta rá a pénzt és az eredménnyel is kellőképp elégedett volt. Lorna azonban idővel kezdett rájönni, hogy az ajkai megcsináltatása nem segít azon, hogy egészséges önképet alakítson ki magáról, ezért abbahagyta a kezeléseket. A megereszkedett ajkakat viszont nem tudta elkerülni, így valószínűleg plasztikai beavatkozáson kell átessen, hogy ezt korrigálják. 

 • Férje is vele tartott.

  Közel két hónapja robbant a hír, mely szerint Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber szülői örömök elé néznek. A sztárpár akkor egy meghitt fotósorozat kiposztolásával kürtölte világgá boldogságát, sőt, az is kiderült, hogy a gyermek érkezése előtt gyorsan még megújították házassági fogadalmukat. Bár ezt megelőzően felröppent a hír, hogy házasságuk mélypontra kerülhetett, ezzel végleg eloszlatták a kételyeket.

  Hailey Bieber most a New York-i kiruccanásuk során megmutatta új stílusát, amely viseletei ugyan nem emelik ki a várandósságát, de így is látható, ahogyan szépen  gömbölyödik. A 30 éves kanadai popsztár ezúttal pedig farmer mellényt viselt egy bőszárú nadrággal, amihez egy zokni-papucs kombót párosított. 

Rovatok