Így kellene készíteni, így igazi a tökfőzelék
Csillagos megoldás a Stand25-ben.
Csillagos megoldás a Stand25-ben.
Kezdődik a világ leghíresebb szakácsversenye.
Tényleg elúszik a szerencse, ha újévkor halat eszünk?
Interjú Hamvas Zoltánnal, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökével.
Videóinterjú a magyar csapattal az eredményhirdetés után a Bocuse d'Or Europe 2022 európai döntőn.
Harmath Csaba – a versenybizottság egyik vezetője – elmondja, miért fontos ez a felmérés.
17 nemzet, 34 tányér, de csak tíz hely a lyoni döntőben. Elindult a Bocuse d’Or!
Így szerepeltek eddig a magyarok a legnívósabb szakácsversenyen.
Próbafőzésen járt az Index, vagyis most kiderül, hogy a séfek is komoly edzést tartanak a versenyek előtt.
Szurkoljon velünk a magyar csapatnak! Élő közvetítés.
A Bocuse d’Or magyar csapatból Veres István séf, Széll Tamás coach és Hamvas Zoltán elnök csak az Indexnek szólalt meg. Videóinterjú.
"Huszonegy évesen külön sportpszichológus készített fel, hogy ne izguljam túl magam." - mondja Pohner Ádám korábbi versenyző.
Harmath Csaba gasztronómiai szakértő bemutatja a csapatot, mesél a verseny menetéről, és megkóstolja a most még szupertitkos fogásokat.
Budapest felett az ég változatlan: hét csillag van, csak épp' más leosztásban.
Az Aranyélet Endre bájával és A Tanár Rácz igazgatójával beszélgettünk frissen megszerzett papírjairól, rendezői ambíciókról és tanításról.
Az Index arútluK című podcastjának vendége Széll Tamás és Hamvas Zoltán.
Nézze meg hazánk legmenőbb séfjeit rögtön a díjátadó után!
Zsírcunami és lúdlábas rigójancsi. Elindult a Duna TV új főzős sorozata.
A Hold utcai piac helyett Budán nyílt újra Széll Tamás és Szulló Szabina bisztrója, a Michelin-csillagos Stand kistestvére, a Stand25, olyan halászlével és palacsintával, amilyet még soha nem ettünk.
Kiválasztották az ország 12 legjobb éttermét: Széll Tamás és Szulló Szabina új helyét jobbnak találták a két Michelin-csillagos Onyxnál is. Ismét felfért egy vidéki étterem is a toplistára.
Széll Tamás és Szulló Szabina új éttermére, a Standra megérte várni. Hagyományos magyar ételeket gondoltak újra a töltött káposztától a somlói galuskáig.
Szulló Szabinával két év után újra fine dining helyet nyitnak.
Egy 25 éves szakács, Pohner Ádám képviseli idén Magyarországot a Bocuse d'Or versenyen. A Kistücsök séfje napi nyolc órát gyakorol, és megmutatta, miből fog főzni a versenyen.
Este 7-kor derül ki, van-e újabb Michelin-csillag Budapesten. A díjátadóra több mint 100 séf utazott ide, vasárnap a Belvárosi Piacon főztek.
A Bocuse d'Or magyar selejtezőjén kötelező alapanyag lesz a borjúszűz, a csülök, a fürjtojás, és a velő.
Hat magyar szakács jutott be a magyar döntőbe, ami februárban lesz majd.
A magyarok közül Széll Tamás, egy migrációs egészségügyi szakértő és egy határokon átívelő matematikaversenyt szervező tanár kapott elismerést.
Budapesten vehette át az Európai Parlament elismerését.
Indul a kiválasztás a következő Bocuse d'Or-ra, várják a szakácsok jelentkezését, a jövő évi döntő Torinóban lesz.
Az Európai Parlament ismerte el a mesterszakácsot és Szilárd Istvánt, aki külön szakot hozott létre a migrációs egészségügynek.
A Stand 25 egy kifejezetten magyar alapanyagokra épülő, ebédelős hely. Kóstoltunk mangalicát. pisztrángot, és megkérdeztük azt is, mennyire volt csalódott a Bocuse d'Or után.
A lyoni szakácsversenyen a magyar csapaté volt a legjobb hústál, és a plakátjuk is közönségdíjas lett, és negyedikek lettek. A versenyt az USA nyerte.
Több száz magyar szurkolt Széll Tamásnak a Bocuse d'Or első versenynapján, aki a sikeres főzés után elment bulizni.
Milyen lesz a Magyar téli erdő sikere Lyonban? A Bocuse d'Or döntőjének első napja alapján bizakodhatunk, a buzgó bólogatásuk alapján a magyar versenyző még dobogóra is kerülhet a szerdai eredményhirdetésen.
Az első versenynap utolsó versenyzőjeként kezdett Széll Tamás a Bocuse d'Or világdöntőjén. A menü meggyőző, rengeteg a magyar szurkoló.
Megválaszoljuk az összes kellemetlen kérdést. Kinek jó az, ha Széll Tamás nyer? Jobb lesz-e tőle a főzelék a menzán?
Széll Tamás felkészült és legalább egy különdíjat szeretne elhozni. Idén először a verseny házigazdája is magyar lesz.
Hat hét van hátra a Bocuse d'Or dőntőjéig, addig Széll Tamás minden nap, megállás nélkül kóstol és főz. Mesélt nekünk a felkészülésről, és arról, kik lesznek a versenyen a nagy riválisok.
Eljött a Michelin-csillagos Onyxból, és két saját étterem nyitását is tervezi Széll Tamás. Nyáron végigutazta Dánia és Norvégia legjobb éttermeit, és most elsősorban a Bocuse d'Or januári döntőjére készül. Úgy érzi, túlságosan ismert lett, és nem főz mindig magának, sőt sokszor egy pereccel is boldog.
Megmutatjuk a világnak, mi az igazán menő.
A séf barátnője, Szulló Szabina is távozik. Az étterem vezetése szerint távozásuk korrekt volt.
Széll Tamás hajnalig bulizott, most a mosogatás jön, aztán kielemzik a hétvégét.
A magyar séf nyerte a szakácsolimpia európai döntőjét. Megmutatjuk, milyen tempóban és hangulatban készült a győztes tál.
A magyar szakács alig tudott megszólalni, senki nem számított győzelemre.
Nagyon jól sikerült Széll Tamás tála. Nem elképzelhetetlen a dobogós hely.
Összeállt a szakácsolimpia zsűrije, Széll Tamás jó helyezést vár.
Gyerekként finnyás volt, sokáig nem is főzött, mégis az egyik legjobb szakács most Magyarországon, aki a világ legnehezebb szakácsversenyére készül. Az Onyx séfjével beszélgettünk a Kultrovat podcast új részében.
Az Onyx lett az év étterme, és Széll Tamás kapta az Év Szakácsteljesítménye díjat is.
Ő képviseli majd Magyarországot a májusi európai döntőn, ami szintén Budapesten lesz.
Mende Ádám Ózdról indult, még csak 24 éves, de már 2 Michelin-csillagos étteremben is dolgozott.