Óriási sikert ért el a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján
A magyarok továbbjutottak a lyoni döntőbe is.
A magyarok továbbjutottak a lyoni döntőbe is.
A következő állomás az európai válogató Norvégiában.
A legjobb 100 éttermet értékelő kalauznál Az Év Étterme díjat a külföldről hazatérő séf étterme nyerte.
2022. március 23-24-én újra Budapest lesz az európai gasztronómia középpontja.
Az volt a cél, hogy megmutassuk: ezt a versenyt meg lehet nyerni egy egyszerű bajai halászlével – mondja a bajnok.
Ezek voltak az Index legfontosabb hírei hétfőn.
Valószínűleg nem egészen ilyen gasztronómiai kalandra számított.
Egyedül nem bírta volna.
Az Index arútluK című podcastjának vendége Széll Tamás és Hamvas Zoltán.
Jók voltak a magyarok a Bocuse d'Or versenyen, de az éremre még várni kell.
Már a selejtezőt is megnyerte a nemrég Michelin-csillaggal kitüntetett étterem séfje. Ő utazhat Tallinba, a Bocuse d’Or európai döntőjére.
A skandinávok uralták a dobogót az idei versenyen, amin összesen 24 ország vett részt.
Pohner Ádám a legfiatalabb séf a mezőnyben. Kagylókkal és csontos borjúkarajjal kell dolgoznia.
A balatonszemesi Kistücsök étterem séfjének életét egy paprikás krumpli változtatta meg.
A magyarokat képviselő Pohner Ádám a verseny első napján süthet-főzhet.
A mai formát a szakácsok királya, királyok szakácsa ötlötte ki, praktikus okokból. De mik lehettek azok?
A magyar séf nyerte a szakácsolimpia európai döntőjét. Megmutatjuk, milyen tempóban és hangulatban készült a győztes tál.
A magyar szakács alig tudott megszólalni, senki nem számított győzelemre.
Nagyon jól sikerült Széll Tamás tála. Nem elképzelhetetlen a dobogós hely.
Már most őrület van a budapesti Bocuse d'Oron, az angolok egy egész zenekarral vonultak föl. A magyar csapat, élén Széll Tamással szerdán versenyzik.
Összeállt a szakácsolimpia zsűrije, Széll Tamás jó helyezést vár.
Gyerekként finnyás volt, sokáig nem is főzött, mégis az egyik legjobb szakács most Magyarországon, aki a világ legnehezebb szakácsversenyére készül. Az Onyx séfjével beszélgettünk a Kultrovat podcast új részében.
2016 májusában Magyarország rendezi a Bocuse d'Or európaiai döntőjét, a szervezők akár tízezer turistát is remélnek, a svédek külön fapadost szerveznek, hogy nálunk egyenek kecsegét és szarvasborjút.
Ebből rendezzük a 2016-os európai döntőt. Ismét jól járt Rogán Antal szomszédja is.
A világ harmadik legjobb fiatal szakácsa egy magyar fiú: a 24 éves Mede Ádám Miskolcról indult, és mindig a főzés volt az élete, már kamaszkorában fűszereket rendelt az internetről.
Tizenhárman jutottak a magyar döntőbe.
A francia versenyző zokogott, a kanadaiak csalódtak, a magyarokat biztatták a szervezők. A magyar versenyző nem bulizott, fáradt volt.
Molnár Gábor séfnek álomszerűen sikerült a verseny, végül tizenharmadik helyezést ért el.
Látványosra sikerült a hal és a hústál is, a húshoz egy valódi gömböcöt is kihoztak.
Ez a magyar séf feladata a Bocuse d'or döntőjében. Kövesse a versenyt az Indexen!
A Bocuse d'Or nemzetközi versenyt az Indexen is követhetik.
A sajtóedzés bevett dolog. Az olvasó olvas, a szponzor látszik, a sportoló szórakozik. Most ugyanez történt, csak egy szakáccsal, aki a sajtó és támogatói előtt készült fel a versenyére, a Bocuse d'Orra.