![Dani García szerelemből ácsolt olasz konyhája Budapesten, teli spanyol temperamentummal](https://kep.index.hu/1/0/5665/56655/566553/56655341_4189149_81a45a3676ff57d51ccb01e750cc6d36_wm.jpg)
Dani García szerelemből ácsolt olasz konyhája Budapesten, teli spanyol temperamentummal
Nincsen ennél jobb fúzió.
Nincsen ennél jobb fúzió.
Spanyolország és a világ egyik leghíresebb séfje két márkáját hozza el Magyarországra.
Az Alföldön viszont a marhapörkölt ízlett neki.
A vendégeket ilyen látvány fogadhatja – szavazzon, melyik a legjobb!
Azóta kirúgták az éttermet vezető séfet.
Sok fogás, sok alapanyag.
A százas listára jelöléssel lehet felkerülni.
Tóth Szilárd, a budapesti Salt étterem séfje 93. lett a világ 100 legjobb szakácsát soroló listán, a The Best Chef 2023-on.
A világ leghíresebb és legjobb éttermeit a gumiabroncsgyár tulajdonosa, Michelin kezdte listázni? De miért?
Hatalmas újítás érkezik.
A netflixes sorozatból ismert szerzetes mindenkit, így önmagát is csírának tekinti.
Országszerte összesen 59 étterem kapott Michelin-ajánlást.
Csillagos megoldás a Stand25-ben.
A londoni étterem az áremeléseket és a „minimumköltséget” a Brexit miatt növekvő munkaerőhiánnyal indokolta.
Kiss Norbert Ádám bemutatja…
Pierre ezúttal biztosra ment, pedig semmi sem biztos.
Jövő év végéig még marad a megszokottak szerinti kiszolgálás.
A vendégünk Kaszás Kornél és Nádházi Norbert, a Michelin-csillagos Babel étterem séfje és sommelier-je.
Terítéken a Michelin magyar ajánlásai, elismerései.
Csillagokról és ajánlásokról mesél Pierre.
Az étterem szóvivője mélységesen tiszteletlennek nevezte a tiltakozást.
Velünk élő gasztronómia és történelem.
Nagy az eltérés az éttermek kínálatában és árkategóriában is.
Szilveszterkor húzza le a rolót.
Egy Michelin-elismerésért sok étterem-tulajdonos és séf egy életen át küzd, vágyakozik. Langó Tamás sommelier-nek 26 évesen sikerült a csoda!
A vidéki éttermeket is górcső alá vették.
Az idei Michelin Guide nagy meglepetése, hogy már két két csillaggal rendelkező étterem is van Magyarországon.
A rántott cukkinivirág mellé egy műanyagdarabkát is feltálaltak neki.
Világra nyitott, fantáziadús csapat viszi a Costes Downtown konyháját.
Az Index természetesen ott járt, beszámol erről.
A Michelin-csillagos éttermeket általában a magas árkategóriába soroljuk, noha a skála igencsak széles.
David Beckham felesége furcsa kéréseivel borzolta a kedélyeket Sergio Ramosék esküvőjén.
Húsz ország kétszáz séfjének elismerését nyerte el.
Les Terraillers étterem, egy Michelin-csillag, Biot.
Interjú Hamvas Zoltánnal, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökével.
Provence, Cannes, kabócák... és a konyha.
Az Index Sunday Brunch műsorának vendége a legfiatalabban Michelin-csillagot kapott magyar séf.
Vége a két év kényszerszünetnek.
Ez, persze, csupán finomság az árnyalatokban.
Portré egy portugál séfről, aki Magyarországon lett világhírű.
Nemzetközi tapasztalatokkal bíró csapat lehelt belé életet.
Annak, akit a játékos, privát atmoszféra érdekel, és enne is egy jót.
Utánajártunk, kicsoda a bárónő, és hogyan igazolta le csapatába séfnek a korábban két Michelin-csillagot szerző Mészáros Ádámot. Videóriport.
A kiégés témaköréhez Lakatos Márk érdekes terítéket választott.
Két Michelin-csillag után Daniel Berlin most Budapesten épít konyhát.
Pierre megint beült kóstolni.
A modern kor előtti hadseregekben kegyetlen bánásmóddal képezték ki a bármit eltűrő, félelem nélküli katonákat, a borszakértő elithez tartozást igazoló vizsgára öt évet kell készülni. De vajon milyen tulajdonságok, milyen szemléket szükséges ahhoz, hogy valaki a legjobbak közé kerüljön a saját szakterületén?
A Michelin-csillagos gasztroszakember visszalépett a Bocuse d’Or hazai döntőjétől.
Pierre elment, beült, és megint kóstolt. Ezúttal az Émile került terítékre.
Csak óvatosan, mert a fine snackingre elég könnyen rá lehet kattanni.
Niszkács Anna ügyvezető kizárólag az Indexnek szólalt meg a témában, és mondta el érzéseit.
Budapest felett az ég változatlan: hét csillag van, csak épp' más leosztásban.
Először jelent meg Budapest önálló egységként a Michelin Guide-ban. Két magyar étterem kapott idén új csillagot, egy pedig elveszítette az elismerést.
A séf szeptember másodikáig izgulhat, hogy étterme megtartja-e a Michelin-csillagot.
A holnapi adástól videó formában is elérhető a műsor. A jóízű beszélgetéseknek új helyszínt kerestünk, eláruljuk hol vertünk tanyát.
Az Index arútluK című podcastjának vendége Széll Tamás és Hamvas Zoltán.
Pierre elment, beült és most leírja, mit talált.