Rácz Jenő nyakig benne van, ezt tette a Michelin-csillagos étteremmel
Costes és konyhaművészet.
Costes és konyhaművészet.
Gyerekkori álom hajtotta a tajcshungi Minimal alapítóját, Arvin Wan lett a világ első számú Bagamérije.
Hogyan lehet észrevétlenül elvegyülni az olaszok között?
A háromnapos Balaton Wine & Gourmet fesztiválnak Olaszország lesz a díszvendége.
A Gault&Millau már 2019-ben az év séfjének választotta Alexandre Mazziát.
A legkiválóbb hotelek az éttermi csillagokhoz hasonló Michelin-kulcsokat is kaphatnak.
Van hely, ami duplázott.
Nincsen ennél jobb fúzió.
Spanyolország és a világ egyik leghíresebb séfje két márkáját hozza el Magyarországra.
Az Alföldön viszont a marhapörkölt ízlett neki.
A vendégeket ilyen látvány fogadhatja – szavazzon, melyik a legjobb!
Azóta kirúgták az éttermet vezető séfet.
Sok fogás, sok alapanyag.
A százas listára jelöléssel lehet felkerülni.
Hatalmas újítás érkezik.
A netflixes sorozatból ismert szerzetes mindenkit, így önmagát is csírának tekinti.
Országszerte összesen 59 étterem kapott Michelin-ajánlást.
Csillagos megoldás a Stand25-ben.
Kiss Norbert Ádám bemutatja…
Pierre ezúttal biztosra ment, pedig semmi sem biztos.
Jövő év végéig még marad a megszokottak szerinti kiszolgálás.
A vendégünk Kaszás Kornél és Nádházi Norbert, a Michelin-csillagos Babel étterem séfje és sommelier-je.
Terítéken a Michelin magyar ajánlásai, elismerései.
Csillagokról és ajánlásokról mesél Pierre.
Az étterem szóvivője mélységesen tiszteletlennek nevezte a tiltakozást.
Velünk élő gasztronómia és történelem.
Szilveszterkor húzza le a rolót.
Az idei Michelin Guide nagy meglepetése, hogy már két két csillaggal rendelkező étterem is van Magyarországon.
Világra nyitott, fantáziadús csapat viszi a Costes Downtown konyháját.
Az Index természetesen ott járt, beszámol erről.
David Beckham felesége furcsa kéréseivel borzolta a kedélyeket Sergio Ramosék esküvőjén.
Húsz ország kétszáz séfjének elismerését nyerte el.
Les Terraillers étterem, egy Michelin-csillag, Biot.
Interjú Hamvas Zoltánnal, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökével.
Provence, Cannes, kabócák... és a konyha.
Az Index Sunday Brunch műsorának vendége a legfiatalabban Michelin-csillagot kapott magyar séf.
Vége a két év kényszerszünetnek.
Ez, persze, csupán finomság az árnyalatokban.
Portré egy portugál séfről, aki Magyarországon lett világhírű.
Nemzetközi tapasztalatokkal bíró csapat lehelt belé életet.
Annak, akit a játékos, privát atmoszféra érdekel, és enne is egy jót.
Utánajártunk, kicsoda a bárónő, és hogyan igazolta le csapatába séfnek a korábban két Michelin-csillagot szerző Mészáros Ádámot. Videóriport.
A kiégés témaköréhez Lakatos Márk érdekes terítéket választott.
Két Michelin-csillag után Daniel Berlin most Budapesten épít konyhát.
Pierre megint beült kóstolni.
A modern kor előtti hadseregekben kegyetlen bánásmóddal képezték ki a bármit eltűrő, félelem nélküli katonákat, a borszakértő elithez tartozást igazoló vizsgára öt évet kell készülni. De vajon milyen tulajdonságok, milyen szemléket szükséges ahhoz, hogy valaki a legjobbak közé kerüljön a saját szakterületén?
A Michelin-csillagos gasztroszakember visszalépett a Bocuse d’Or hazai döntőjétől.
Pierre elment, beült, és megint kóstolt. Ezúttal az Émile került terítékre.
Niszkács Anna ügyvezető kizárólag az Indexnek szólalt meg a témában, és mondta el érzéseit.
Budapest felett az ég változatlan: hét csillag van, csak épp' más leosztásban.
Először jelent meg Budapest önálló egységként a Michelin Guide-ban. Két magyar étterem kapott idén új csillagot, egy pedig elveszítette az elismerést.
A séf szeptember másodikáig izgulhat, hogy étterme megtartja-e a Michelin-csillagot.
A holnapi adástól videó formában is elérhető a műsor. A jóízű beszélgetéseknek új helyszínt kerestünk, eláruljuk hol vertünk tanyát.
Az Index arútluK című podcastjának vendége Széll Tamás és Hamvas Zoltán.
Pierre elment, beült és most leírja, mit talált.
Lehet, hogy magyar specialitást is alkot.
Az Asztalfőn Rácz Jenő.