A televíziós szakács a lányával dolgozik.
Tokaj–Sauternes-borpárbaj, top balatoni éttermek közös menüsora, Cognac, Champagne, tangó és malbec.
A Hungaricool versenynek köszönhetően most olyan terméket is kóstolhatunk, amely az éttermi világot már meghódította, de most végre a szupermarket polcain is elérhető. De emellett bizonyított egy közönségkedvenc koktél és egy ropogtatnivaló is. Hogy mit érdemes keresni az üzletben, a cikkből kiderül.
Füge, és lehetne Kék is.
Régóta küzdött betegséggel.
A ragyogó napsütésben érdemes kilátogatni a Millenárisra.
Csapatunknak lehetősége nyílt megkóstolni a Spar Hungaricool termékverseny győztes termékeit - köztük fagylaltokat és mártogatósokat is. Alapvetően nem csalódtak, ám meglepetés így is érte őket. Cikkünk egy ízletes összefoglalója a terméktesztnek.
Sokan imádják a várost a szépségéért, különleges hangulatáért, kultúrájáért, de ez kevés a szupergazdagok új generációinak.
Kossuth Lajos nem volt ínyenc, de így is szembesült némi őzgerinccel és ribizlikocsonyával.
Hiányt teremtett, majd pótolt Katona Csaba kolbásza.
Vendégünk Dalnoki Bence és Hamvas Zoltán – kis kitérővel Lyonból.
Elolvastuk, és utána sóvárogva vágytunk egy hideg, másnapos pizzára.
Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs és három fiatal és tehetséges séf ínycsiklandozó példákon keresztül mutatja be, hogy az egészséges és fenntartható étkezésnél kevés finomabb dolog van a világon.
A színész életében először kóstolta a magyar ételkülönlegességet, videót is posztolt róla.
A budapesti fogások utolérték a bécsi árakat.
2022 augusztus 22., 14:50
Híres emberek közt mártogatva, ropogtatva.
2022 augusztus 19., 15:10
Két év szünet után ismét szobanövényes sétákon vehetünk részt a Füvészkertben az Urban Jungle Budapest szervezésében.
2022 augusztus 17., 20:17
Van olyan áru, ami kétszer annyiba kerül, mint tavaly.
Hogyan készül? Az Index megmutatja.
Ami ráadásul olyan, mintha nem is egy, hanem mindjárt két étterem lenne.
Se ízesítés, se alkohol, nem minden világos.
Bélyegek, nők és vörös húsok.
Pierre elmondja, s közben megidézi ifjúkorát.
Portré Bíró Lajos séfről.
Pierre kétbőröndnyi konzervről mesél.
Történet a La Grand Véfour magyar vendégeiről.
Pierre időutazásra hív, mi pedig indulunk.
Itt az Index nagy kézműveshamburger-tesztje!
A művészet tele van étvággyal.
Pierre visszarepít minket az időben, 1969-ben járunk.
Pierre elment a Lúdlábba, de már mikor?!
Harmath Csabával beszélgettünk.
Forradalmi étrend a múltból, ha már március, idus és ifjak.
Ez, mondjuk, logikus, hiszen ahol sok a marha, ott sok a bendő.
A történet, amelyben Jávor Pál találkozik Jack Kerouac íróval.
A történet olyan kusza, hogy mindegy is, milyen volt ez a háború.
Egy rákosligeti ház padlásán talált kézirat és Parti Nagy Lajos féltényprózája kellett hozzá.
Annyi bizonyos, hogy igen ízletes.
Van olyan, aki szerint ez elképzelhetetlen.
Mi várható idén a gasztronómiában?
Húsz filmmel jön el Japán, ha már odautazni bajos.
Pierre ismét nem kímél senkit, igaz, amiről kell, arról előszeretettel mesél, lelkesen.
Az év utolsó napjához közeledve az egyik leggyakrabban tesztelt élelmiszeripari termék került a kollégák tányérjára.
A természetközeli népek kényes egyensúlyban gazdálkodnak még a nagy globalizált világ peremén. A létfenntartás bája.
Kóstoltunk, szenvedtünk, pontoztunk. Aztán jól meglepődtünk.
Minél több vizet veszít, annál keményebb lesz a sajt.
2021 szeptember 28., 20:56
Az sem baj, ha a szépség elolvad, hiszen ez a lényeg.
2021 szeptember 24., 08:45
2021 szeptember 13., 08:32
Lupa-gasztro-körünk után egy kérdés maradt csak bennünk: milyen sorrendben futhatunk újra neki az élménynek?
Pezsgőt, libazsírt, aranyat és szarvasgombát is használnak az elkészítéséhez.
Így indult a gasztroforradalom a Káli-medencében.
Zenész, borász, Etyek brandépítője, reklámszakember, fogadós és traktoros. Ez mind a mai alanyunk.
Kritika, amelyben Pierre megkóstolta a Korhely kínálatát.
A jó kávé elkészítéséhez nem csak időre van szükség.
Retró hangulatú, apró sütis kávéház Budafokon.
A szülei egész életében a példaképei voltak. A délegyházi tavaknál a nagyszülőknél töltötte a nyarakat.
A főorvos úr, ha teheti, babot eszik, bárhol jár is.