Ezek a magyar éttermek kaptak kitüntető figyelmet és elismerést a Michelintől
Mert a lista folytatódik.
Mert a lista folytatódik.
Csillagok és hasonlók.
Costes és konyhaművészet.
Ezekkel vette le a lábáról a sztárséfet.
Külföldi ügynökök támogatásával vádolták, több tízezer fonttal segítette az ukrajnai menekülteket.
Nem is egy, két séf lép a helyébe.
„London legnagyobb vicce” – mondta egy vendég az étterméről.
Nem tudni, mi lehetett az indíték.
A gyilkos apja kedvelt színész a hazájában.
A háromnapos Balaton Wine & Gourmet fesztiválnak Olaszország lesz a díszvendége.
Igaz, ehhez az országot el kellett hagynia.
A sztárszakács örül, hogy életben van.
Azért ment szakácsnak, hogy ne kelljen elmennie sorkatonai szolgálatra.
MÁK a köbön.
Az Arany Kaviárban az őzgerinc is világhírű.
Ez az ország egyetlen tiszta vérvonalú, klasszikus, szenvedélyes francia konyhája.
De szarvas is lesz a norvég viadalon.
A séf a közösségi oldalán szólalt meg Novák Katalin kegyelméről.
A sztárséf közösségi oldalán tudatta a hírt.
Görbülete nem szabályozott.
Görög, olasz és magyar séfek találkoztak.
Azóta kirúgták az éttermet vezető séfet.
54 éves volt.
A százas listára jelöléssel lehet felkerülni.
Tóth Pál útja a csillagokig.
Zaklatás két fogás között.
Különleges ételt készített a végső befutó.
A televízióból is sokan ismerhették őt.
A netflixes sorozatból ismert szerzetes mindenkit, így önmagát is csírának tekinti.
Szerinte a legjobbkor jött az új lehetőség.
A konyhájában az idő az egyik legfontosabb hozzávaló.
A Papréte-patak partján.
Katkó Krisztina ma Magyarország egyik legkisebb és legvagányabb éttermét vezeti.
A televíziós műsorvezető a vallomás mellett az őt ért vádakra is reagált.
De mit is csinált addig Kiss Norbert Ádám?
Egy vendéggel kialakult vita miatt döntött így.
Füstből kibontakozó lélekjelenlét: UMO.
Miért hordanak kalapot a szakácsok?
A gulyásleves példaértékű, érdemes szabadalmi oltalmat kérni rá.
Pierre ezúttal biztosra ment, pedig semmi sem biztos.
Mást ajánl a férfiaknak, az asszonyoknak és a gyermekeknek.
Van, ami nélkül nincs farsang, ezért belevetettük magunkat a porcukros, lekváros mennyországba.
Vendégünk Dalnoki Bence és Hamvas Zoltán – kis kitérővel Lyonból.
Kezdődik a világ leghíresebb szakácsversenye.
Jövő év végéig még marad a megszokottak szerinti kiszolgálás.
Tényleg elúszik a szerencse, ha újévkor halat eszünk?
Ilyen a Sauska Borászat tokaji birtokközpontja és modern üzeme.
A vendégünk Kaszás Kornél és Nádházi Norbert, a Michelin-csillagos Babel étterem séfje és sommelier-je.
Leolvasta az Orbán-rendszer leghatékonyabban alkalmazott bírálatelhárító technikáját.