Új módszerrel lenne megelőzhető a szívbetegség
Műtét nélkül derítenének fényt a titokra.
Műtét nélkül derítenének fényt a titokra.
Az új eredmények feltárják, mi történik pontosan.
A szakértők az ársapkát, a kormány a háborút okolja emiatt.
Dániát is leelőztük.
Fejben dől el, hogy fánk vagy alma.
Durván elszálltak az árak.
A tárolókban elhelyezhető vaj, zsír, margarin, romlott étolaj és sütőzsír is.
Az élelmiszeriparban ma kihívást okoz az egészséges édesség előállítása.
Különleges üzemanyag gyártásába kezdenek Franciaországban.
Mimama, ahová Pierre betért.
Meglepő eredmények születtek a saláták vizsgálatakor.
Indokolták a lépést.
„..most meg szétszed a Pierre? Na azt nem hagyom!"
Szürke marhák, rackák, bivalyok és mangalicák nevelkednek a szabad ég alatt a Kiskunsági Nemzeti Parkban. Képes riport az ökofarmról.
Hogyan érdemes elkészíteni a fehér rizst, hogy a legegészségesebb legyen, és ráadásul kevésbé hizlaljon? A titok a keményítőben rejlik.
Vega, lowcarb, paleo, keto. Tisztába teszünk pár alapfogalmat.
A Szigeten nem csak az úri étkezés dívik, sőt, főleg nem az. Ahogy és amit igazából eszünk, az nem néz ki olyan jól, persze ez természetes. De azért megnéztük.
A zsír elzárja a daganat ellen bevetett sejtjeinket.
Egy új kínai tanulmány szerint a sok zsír és nem a cukor vagy a fehérje fogyasztása felelős az elhízásért. Legalábbis az egerekben.
Másfél napig birkóztak a szennyvíztelepen a pelenkákból, betétekből, zsiradékokból összeállt dugóval.
A vízhatlan tollazat korelnökét köszönthetjük.
Pelenkákból, törlőkendőkből, konyhai zsiradékból áll össze a monstrum.
Megvan, mihez kezd London a város alá szorult 250 méteres zsírdugóval.
Mondjuk a Nébih pont tízfajta csipszet vizsgált.
Nem feltétlenül finom vagy gusztusos, de alapvetően nem lesz tőle semmi bajunk. Bár rászokni azért nagyon nem szabad.
A férfiak pocakot eresztenek, a nőknek combon és fenéken gyűlik a zsír. Mindenről az ösztrogén tehet.
Eltűnik a levegőben. Komolyan.
Most épp ezt javasolják az amerikai és brit egészségügyi hatóságok. Teljes a zavar az egészséges étkezési ajánlásokban.
A világon pedig csak az USA és Mexikó előz meg minket.
Mérgező anyagok szabadulnak fel, ha túl hosszan sütünk napraforgóolajban, a vaj és a zsír is jobb.
Szezonálisan változtatják a bőrük zsírtartalmát, így hidegben szigetelnek, hőségben párologtatnak.
Az édes, a sós, a savanyú, a keserű és az umami mellé jöhet valami. Nem, nem a csípős.
A zsír íze egyedi és kellemetlen a tesztelők szerint. Ez fontos felfedezés az elhízás elleni harcban.
Felborítja a baktériumok egyensúlyát, ezzel gátolja a kommunikációt, akkor is eszünk, ha jóllaktunk.