Kiugróan drágul az üdülés Magyarországon, nem véletlenül pihen a fél ország inkább az Adrián
A Központi Statisztikai Hivatal közzétette legfrissebb adatait.
A Központi Statisztikai Hivatal közzétette legfrissebb adatait.
A helyszínen jártunk.
Nem jár jól, aki a Nutellát valami olcsóbbra cseréli a rádiós palacsintájában.
Lehetséges, hogy erről Ókovács Szilveszter nem is tud?
Egyre nagyobb a botrány az Operaházban, a csütörtök esti előadásról is tömegével távozott a közönség.
A Magyar Állami Operaházban a jövőről beszéltek, de még azt sem nagyon tudják, mi lesz holnap.
Március 19-én kezdődik a sztrájk.
Csak a botrány kirobbanása után kért engedélyt az üzemeltetésre.
Muszáj termelniük.
Pontosan az történt, amire számítottunk.
Ókovács Szilveszter adott neki egy jó tippet.
Szerinte a résztvevőknek fogalmuk sincs az emberi kultúráról.
Magára maradt a kantinnal a Magyar Állami Operaház.
Tovább gyűrűzik a büfébotrány.
„A Parasztbecsület előadása alatt halk bográcsozás és szalonnasütés is elképzelhető.”
A büfé bevételének növelése érdekében vágnak ketté egy darabot.
A youtuber nem ezt várja a kultúra fellegváraitól.
Bogányi Tibor közölte: egy döntés miatt nem hajlandó többé dirigálni.
Kellemetlen statisztikák derültek ki a KSH összesítéséből.
Food truck hálózatot indított az énekes.
Még a balatoni fröccsutcákat is ellenőrizték.
A döntős balatoni strandételek közül a jövő héten választanak győztest.
„Túléltünk két pandémiás meg egy háborús nyarat, de ez lesz a legnehezebb” – mondja az egyik büfé tulajdonosa.
Nem bírta tovább a népszerű hely az elszálló árakat.
Nem adott nekik nyugtát a megvásárolt sörről.
Pho és a francia kapcsolat, verhetetlen árakkal.
Minden asztalnak van története. Csak legyen asztal.
A szülők többsége már csomagol a gyerekének.
Kis ázsiai körkép a magyar konyhákban.
A Nébih szerint a lejárt termékek forgalmazása idén is rendkívül gyakori.
A Fiatal Családosok Egyesülete online kérdőívben kérdezte meg a szülőket az iskolai büfékkel kapcsolatos elvárásaikról. Meglepő válaszok érkeztek.
Borsos ára van a feltétekkel gazdagon díszített strandkajának.
Forrásunk szerint más helyeken is előfordult már ilyen.
Lapinformációk szerint a rendőrség már vizsgálódik.
Onódy Lajos kalandos és megrendítő története.
A gyorséttermi dolgozóknak is rendelkezniük kell szakirányú végzettséggel.
Tavalyhoz képest 15-20 százalékra becslik a drágulást.
A csatlakozók jelölőmatricát kapnak, és felkerülnek egy hamarosan elkészülő elektronikus térképre is.
Mindenkit arra kérnek, hogy a korzót most hagyják meg a helyieknek.
Van élet a hamburger-palacsinta-lángos világon túl is, de a klasszikusoknál maradva is találunk izgalmakat: a lángos például elég jó grillezve.
Lezárták K. Rajmund ügyében a nyomozást, hatszor tört be különböző helyekre.
Ábrákon mutatjuk be a fővárosi vendéglátás helyzetét. Van olyan kerület, ahol már 30 lakosra jut egy étterem vagy söröző. Az ágazat nyereségessége viszont nem meggyőző.
Nagyszerű belépő szintnek tűnik a kínai gasztronómiába, de inkább sztoikus profiknak való.
Elmentünk az évi rendszeres kajakóstolásra, és megszenvedtünk vele. Gyerekfej méretű zsemlék, vaslapon kormolódó húsok, napon álló bekevert tészták mindenhol.
A Kikötő Falatozóban négy éve lejárt hozzávalókat is talált a hatóság. Milliós bírság várható.
Keresik azt az egészséges, friss alapanyagokból összeállított strandételt, ami bármelyik balatoni büfében elkészíthető.
Wang mester lenyomja az egyenízű talponállókat, a Biang büfé az igazi kínai konyhát akarja bemutatni. Rizsbundás rákos golyó, lótuszgyökér és házi metélt az étlapon.
A cél, hogy a gyerekeket rászoktassák az egészséges ételekre.
Két hely nyílt a belvárosban, ahol mindenféle hülység nélkül sütnek halat és húst. Megnéztük mindkettőt.
Ha még nem próbált zenére reggelizni, akkor itt az ideje: a Katonában élőzenés vasárnapi jazzbrunch indult, a következőre októberig kell várni.
Kipróbáltunk egy csomó új helyet, a Stégben és a Halkakasban halakat kóstoltunk, a Gömbiben pingponglabdákat, a Fritúban lángost.
Szétnéztünk, hogy mostanában milyen új büfék és éttermek nyitottak Budapesten. Húst hússal is ehet, ha akar, ráadásul rendes minőségben, jó áron. Hamburgeres töltött gombóc, orosz street food és rengeteg kolbász a kínálatban.
Egy lakótelep aljában lehet megkóstolni. Azt hittük, hányni fogunk, de egyáltalán nem rossz.
Ha azt hiszi, lángost csinálni a legnagyobb biznisz a világon, gondolja át még egyszer. A fagylalt után most a mindenki kedvenc magyar junk foodjának gazdaságtanába néztünk bele.
Segítünk eligazodni a horrorkolbászok, a löncshúsos szendvicsek és a forró platnikon sütött száraz húsok világában a Szigeten.
Zánkán egyszer csak kinőtt egy standbüfé a földből, amit mindenki imád. Pedig Horváth Orsolya nem akart mást, mint olyat főzni, amit ő is megenne.