Akár ön is megkóstolhatja a Mikulás teáját
Bearanyoznánk a napunk egy csésze szeretettel?
Bearanyoznánk a napunk egy csésze szeretettel?
Több fotó is készült a helyszínen.
Megoldást javasol a polgármester.
A legenda szerint véletlenül találta fel a desszertet.
Az árak nem mindig tükrözik a minőséget, öt-hatszoros különbség is lehet.
Eszközbeszerzésre és fejlesztésre nyújthatják be igényeiket július 2-től augusztus 1-ig.
A szakértők figyelmeztetnek: az albán fagyik tele vannak mesterséges összetevőkkel.
A Fidesz polgármesterjelöltje is reagált.
Szamos Miklós az Indexnek: Ha kell, erőszakkal ellenállunk.
A tavalyihoz képest maximum 10 százalékkal magasabb fagylaltárakra lehet számítani.
Az üzlethelyiségeket még mindig nem adták vissza.
Kellemetlen statisztikák derültek ki a KSH összesítéséből.
A gyógyszeriparban is használják.
Ma is családi vállalkozás üzemelteti a Vörösmarty téren.
Nagy dicséretet kaptak a süteményeik.
A hétvégén lehúzták a rolót.
A rezsiválság miatt zárt be a legendás üzlet.
Év végén még úgy tűnt, le kell húzniuk a rolót.
Az üzemeltető szerint a többi cukrászda sincs biztonságban.
Állítólag megérnek egy zarándoklatot.
Nem bírták a megnövekedett költségeket.
A Nyitott Balaton akcióban a kerékpáros útvonalak mentén nyitva tartó cukrászdákat népszerűsítik.
Borítékolható, hogy drágulnak az édességek.
A fagylaltkedvelőkre is nehéz sors vár.
Kényszerűségből született a Nutella őse.
Ismét a bíróság kezébe került a több éve húzódó ügy.
Fazekas Ádám budapesti cukrász egy 12 órás finálé után ért a csúcsra.
A koronavírus már sok volt nekik.
Alma, mák és fehér csoki is van benne.
A Szent István-napi kenyér Solymárról jön.
Gyenesdiáson igazi süteménybirodalom született a semmiből.
Drágul a fagylalt a tóparti településeken.
A békéscsabai Fehér Gergő csilis, szedres, csokis variációja nyerte el a díjat.
Mi az értelme a televíziós gasztroműsoroknak?
Huszonhárom jelentkező közül választottak.
Retró hangulatú, apró sütis kávéház Budafokon.
A forgalom csökken, de az év végi hajrá kihúzhatja a bajból a cukrászdákat.
150 éves a legendás budai cukrászda. Auguszt József és Auguszt Ibolya a süteményekről, a kitelepítésről, a törzsvendégekről és arról mesélt, lehet-e hiteles egy sovány cukrász.
A teljes tetőszerkezet odalett.
Kerestük a legjobb zalai gasztrohelyeket. Mindenütt jókat és sokat ettünk, mert a nagy adag még mindig elvárás.
Kiválasztották az ország 12 legjobb éttermét: Széll Tamás és Szulló Szabina új helyét jobbnak találták a két Michelin-csillagos Onyxnál is. Ismét felfért egy vidéki étterem is a toplistára.
Port, pókhálót és csaknem 300 kiló szennyezett terméket találtak a rétest gyártó üzemben.
Nem megfelelő cukrász, hiányzó papírok, gyerekek ették a szabálytalanul készített tortákat.
A környékbeliek morognak a lebontott régi és a félig felépült új Daubner miatt.
Vasárnap nyit ki utoljára a Zazzi cukrászda.
A Dining Guide szerint továbbra is a Costes a legjobb magyar étterem. Egyre több a jó hely vidéken is.
Megnéztük, hogy áll a híres Hauer-krémes otthonának felújítása. Nagyon másnak képzeltük.
Amúgy is ritkaság a tisztességes bundás kenyér a városban, most találtunk egy helyet, ahol csúcsra járatták.
Egymásnak feszült a két tábor: nyalhatunk-e fagyit az utcán, vagy csak a cukrászdában illik kanalazni.
Külön öröm, hogy végre nem a Balaton-Felvidéken nyílt egy új hely, hanem Siófokon. Éledni kezdett a déli-part is, egy új cukrászdát fedeztünk fel.
Az önkormányzat az üzemeltető Szamos Miklóssal meglepő helyen találkozott.